ΕΛΛΑΔΑ

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Άρχισαν ορισμένα δρομολόγια μετά την παρέμβαση Καραμανλή

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Άρχισαν ορισμένα δρομολόγια μετά την παρέμβαση Καραμανλή
ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ/ΙΝΤΙΜΕ

Μετά τις 15:00 το μεσημέρι άρχισαν ορισμένα δρομολόγια τρένων στον σιδηροδρομικό άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη και αργότερα αναμένεται να ξεκινήσουν και ορισμένα δρομολόγια στον προαστιακό σιδηρόδρομο.

Μετά από την πρωινή παρέμβαση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, αποχώρησαν οι καταληψίες από το αμαξοστάσιο του Ρέντη.

Υπενθυμίζεται πως ο υπουργός, μιλώντας το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, απηύθυνε έκκληση προς τους εργαζόμενους να ανοίξουν το αμαξοστάσιο, προειδοποιώντας ότι η κυβέρνηση θα λάμβανε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να επανέλθει η νομιμότητα.

Σκληρή γλώσσα Καραμανλή κατά συνδικαλιστών για την απροειδοποίητη απεργία

Ο κ. Καραμανλής είχε αποκαλύψει επίσης ότι κατόπιν εντολής του πρωθυπουργού είχε επικοινωνήσει με τον κ. Σπηλιόπουλο, Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ, προκειμένου να κινηθούν άμεσα πειθαρχικά μέτρα σε βάρος όσων παρεμπόδισαν την κίνηση των τρένων και του προαστιακού σιδηροδρόμου.

Σημειώνεται πως οι διοικήσεις της ΟΣΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ δηλώνουν ότι δεν είχαν ενημερωθεί (έως αργά χθες το βράδυ) για συμμετοχή εργαζομένων στην σημερινή γενική απεργία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ