ΕΛΛΑΔΑ

Μάρθα Καραγιάννη: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της

Μάρθα Καραγιάννη: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της
Φωτογραφία αρχείου INTIME NEWS

Η δημοφιλής ηθοποιός του Θεάτρου και του Κινηματογράφου, Μάρθα Καραγιάννη, νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες σε ιδιωτικό νοσοκομείο και την Τρίτη ο φίλος της και γνωστός ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας, μίλησε για το τι ακριβώς συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας της.

«Η Μάρθα Καραγιάννη είχε πυρετό 1,5 μέρα. Μου τηλεφώνησε πριν λίγες ημέρες η Ντόρα Δούμα και μου είπε ότι η Μάρθα είχε πυρετό, έχει πόνο στη δεξιά κοιλία και μια τάση για εμετό. Της είπα να πάρει ένα αντιπυρετικό. Ο πυρετός δεν έπεφτε αλλά δεν ήταν ένας ανησυχητικός πυρετός», ανέφερε ο Δημήτρης Σούρας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

«Όταν έχουμε κάποια ηλικία πρέπει να προσέχουμε. Είπαμε, λοιπόν, ότι πρέπει να μπούμε σε κάποια κλινική. Επέλεξε η Ντόρα Δούμα, που είναι ο φύλακας άγγελός της, και τη μεταφέραμε σε μια ιδιωτική κλινική. Κάναμε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και σε λίγες μέρες ο πυρετός έπεσε», πρόσθεσε.

«Έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και τελικά βγήκε η διάγνωση. Η διάγνωση είναι χολοκυστίτιδα, μια φλεγμονή της χολής. Αυτή η φλεγμονή θεραπεύεται με φαρμακευτική αγωγή», συνέχισε ο κ. Σούρας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η κατάσταση της υγείας της Μάρθας Καραγιάννη βαίνει καλώς, ενώ η ηθοποιός κάθε μέρα ρωτάει πότε θα γυρίσει στο σπίτι της.

Λίγο αργότερα στον τηλεοπτικό σταθμό Star μίλησε τηλεφωνικά και η Μάρθα Καραγιάννη. «Καλημέρα, σας ευχαριστώ πολύ», είπε η αγαπημένη ηθοποιός, απαντώντας στις ευχές για περαστικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ