Υπόθεση Novartis: Καταθέτει η Ξένη Δημητρίου
Ενώπιον του αντεισαγγελέα του Ανώτατου Δικαστηρίου, Ευάγγελου Ζαχαρή, ο οποίος διενεργεί έρευνα για τους δικονομικούς χειρισμούς στην πολύκροτη υπόθεση της Νοvartis καταθέτει αυτή την ώρα η τέως εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου.
Η εξέταση της τέως ανώτατης εισαγγελικής λειτουργού θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική λόγω του θεσμικού ρόλου που είχε την χρονική περίοδο που βρίσκονταν σε εξέλιξη οι έρευνες.
Η κατάθεση κρίθηκε αναγκαία μετά την τελευταία κατάθεση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή, ο οποίος κατήγγειλε ότι η κ. Δημητρίου γνώριζε τόσο την ταυτότητα του αποκαλούμενου «Ρασπούτιν», όσο και το οργανωμένο σχέδιο που φέρεται να υπήρχε για την προφυλάκιση τριών πολιτικών.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΠΕΚΕΠΕ: Κεφαλογιάννης και Τσιάρας παραιτούνται από τη βουλευτική ασυλία τους
21:54
ΕΛΛΑΔΑ
Πτώση ατόμου σε δύσβατο σημείο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης - Επιχείρηση ανάσυρσης
21:46
ΕΛΛΑΔΑ
Βίντεο κατέγραψε οικιακή βοηθό να βασανίζει τον ηλικιωμένο εργοδότη της στη Χίο
21:35
ΚΟΣΜΟΣ
«Θα υπερασπιστούμε την κυριαρχία μας με όλη μας τη δύναμη» απαντά το Ιράν στον Τραμπ
21:23
ΕΛΛΑΔΑ