Υπόθεση Novartis: Καταθέτει η Ξένη Δημητρίου
Ενώπιον του αντεισαγγελέα του Ανώτατου Δικαστηρίου, Ευάγγελου Ζαχαρή, ο οποίος διενεργεί έρευνα για τους δικονομικούς χειρισμούς στην πολύκροτη υπόθεση της Νοvartis καταθέτει αυτή την ώρα η τέως εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου.
Η εξέταση της τέως ανώτατης εισαγγελικής λειτουργού θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική λόγω του θεσμικού ρόλου που είχε την χρονική περίοδο που βρίσκονταν σε εξέλιξη οι έρευνες.
Η κατάθεση κρίθηκε αναγκαία μετά την τελευταία κατάθεση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή, ο οποίος κατήγγειλε ότι η κ. Δημητρίου γνώριζε τόσο την ταυτότητα του αποκαλούμενου «Ρασπούτιν», όσο και το οργανωμένο σχέδιο που φέρεται να υπήρχε για την προφυλάκιση τριών πολιτικών.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Ρεύμα: Πώς διαμορφώνονται οι τιμές της ΔΕΗ στο «μπλε» και το «πράσινο» τιμολόγιο
02:00
ΧΡΗΜΑ
Δακτύλιος: Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση - Πώς θα βγάλετε κάρτα εισόδου
01:00
ΕΛΛΑΔΑ
Σε ισχύ οι χειμερινές ώρες κοινής ησυχίας - Τι δεν πρέπει να κάνουν οι γείτονές σας
00:30
ΕΛΛΑΔΑ
Οι βροχές έδωσαν «ανάσα» στο φράγμα Αποσελέμη στην Κρήτη - Χάνεται στα νερά του το Σφεντύλι
23:59
ΚΟΣΜΟΣ