ΕΛΛΑΔΑ

Ληστεία με νεκρή στον Πειραιά: Τι λένε σύζυγος του θύματος και κάτοικος της πολυκατοικίας

Ληστεία με νεκρή στον Πειραιά: Τι λένε σύζυγος του θύματος και κάτοικος της πολυκατοικίας
Η πολυκατοικία στην οποία βρίσκεται το διαμέρισμα που έγινε η ληστεία CNN Greece

Φανερά συγκλονισμένος ο Θεόδωρος Βασιλάτος, σύζυγος της γυναίκας που πέθανε μετά απο ληστεία σε διαμέρισμα στον Πειραιά, περιγράφει πως οι ληστές κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον ίδιο και τη σύζυγό του και να μπουν στο σπίτι. 

Επίσης, κάτοικος της πολυκατοικίας στον Πειραιά, στην οποία έγινε το βράδυ το Σαββάτου ληστεία, με αποτέλεσμα το θάνατο μίας γυναίκας, περιγράφει στην κάμερα του CNN Greece όσα συνέβησαν τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η γυναίκα περιγράφει τον τρόπο δράσης των ληστών. Λέει ότι κανείς στην πολυκατοικία δεν άκουσε το παραμικρό αλλά και τι έκανε ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας μόλις αποχώρησαν οι ληστές.

Το χρονικό

Ληστεία σε σπίτι πρώην αστυνομικού στον Πειραιά σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Τους ληστές μέσα στο ίδιο τους το σπίτι βρήκε η σύζυγος του πρώην αστυνομικού στον Πειραιά.

Οι ληστές την έδεσαν και την φίμωσαν και περίμεναν να ανεβεί στο σπίτι ο σύζυγος της. Μόλις τον είδαν τον ακινητοποίησαν και τον άφησαν σε άλλο δωμάτιο.

Οι ληστές έψαξαν όλο το σπίτι για χρήματα και χρυσαφικά και αργότερα εξαφανίστηκαν. Μόλις ο συνταξιούχος αστυνομικός λύθηκε βρήκε τη γυναίκα του νεκρή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η νεκρή δεν φέρει εξωτερικές κακώσεις και στην νεκροτομή θα αποκαλυφθεί η αιτία θανάτου.

Με την υπόθεση ασχολείται η ασφάλεια Αττικής, το Τμήμα Ανθρωποκτονιών ενώ αξιωματικοί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια θα ψάξουν για DNA και αποτυπώματα.

Ο συνταξιούχος αστυνομικός είναι σε κατάσταση σοκ και ακόμα δεν μπορεί να δώσει κατάθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ