Ομόνοια όπως παλιά: Γέμισε νερό το συντριβάνι της πολύπαθης πλατείας
Γέμισε με νερό το συντριβάνι της πλατείας Ομονοίας, η ανακατασκευή της οποίας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδος, θα παραδοθεί για χρήση στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πρωτεύουσας, όπως έχει ανακοινώσει η Δημοτική Αρχή Μπακογιάννη.
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η πλατεία Ομονοίας βρίσκεται στην τελική ευθεία και θα παραδοθεί στους κατοίκους της Αθήνας. Πάμε να την αγαπήσουμε από την αρχή...», έγραψε σε ανάρτηση του, στα κοινωνικά δίκτυα, ο δήμαρχος Αθηναίων ενώ ανάρτησε στο Instagram, σχετικό βίντεο με την στιγμή που άρχιζε να γεμίζει το νερό το συντριβάνι, συνοδεύοντας το, από τη φράση, «ετοιμασίες στο φουλ, τελευταία φορά που το συντριβάνι είναι άδειο».
Το σιντριβάνι που έχει τοποθετηθεί έχει διάμετρο 30 μέτρων, ενώ διαθέτει 13 πίδακες, 188 δέσμες νερού, αλλά και 90 υποβρύχιους προβολείς.
Το γκαζόν περιμετρικά του σιντριβανιού, καλύπτει μια μεγάλη έκταση και μας θυμίζει την εικόνα που είχε τα παλαιότερα χρόνια η πλατεία Ομονοίας.
Στις 28/8 το «φεγγάρι του Οξύρρυγχου»: Πανσέληνος με μερική έκλειψη και δωρεάν εκδηλώσεις
23:13
Δύο συλλήψεις για απόπειρα και εμπρησμό από πρόθεση σε Αθήνα και Καλαμάτα
23:08
Κυρίαρχος ο Τεντόγλου και στη Ζυρίχη - Στην πρώτη θέση με 8,45 μ. στο Diamond League
23:03
ΤΣΣΚΑ Σόφιας - ΟΦΗ 0-1: Ιστορική πρόκριση των Κρητικών στη League Phase του Europa League
22:59