ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρό βρέφος στου Ζωγράφου: Συντετριμμένοι οι γονείς - Εγκατέλειψαν το σπίτι τους

Νεκρό βρέφος στου Ζωγράφου: Συντετριμμένοι οι γονείς - Εγκατέλειψαν το σπίτι τους
Pixabay

Ο γονείς του 11 μηνών βρέφους που έχασε τη ζωή του προ ημερών αποφάσισαν να φύγουν από το σπίτι τους στου Ζωγράφου και να μεταβούν στην Κομοτηνή, όπου θα κηδέψουν το μωρό τους.

«Όλα τα δύσκολα περάσανε, θα θρηνήσουμε την κόρη μας. Ο Θεός να αναπαύει την ψυχούλα της. Ξεκινάμε μια καινούρια αρχή και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά», δήλωσε ο πατέρας στο Star.

Μάλιστα, ο 23χρονος Σύριος πήγε χθες (20/01) το πρωί στο σπίτι στου Ζωγράφου, μάζεψε όλα τους τα υπάρχοντα σε πλαστικές σακούλες και έφυγε άρον-άρον, καθώς δεν ήθελε πια να μένει στο συγκεκριμένο διαμέρισμα.

Πρόεδρος ιατροδικαστών στο CNN Greece: Τραγικό λάθος η βεβιασμένη ανακοίνωση για το βρέφος

«Ζήτησα από την ΜΚΟ να αλλάξουμε περιβάλλον για να "θάψουμε" το παρελθόν και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά», εξήγησε, θέλοντας η οικογένειά του να κάνει μια νέα αρχή σε ένα νέο σπίτι.



Προκαταρκτική εξέταση

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης που ζήτησε ο υπουργός Δικαιοσύνης, προκειμένου να διαπιστωθεί η τέλεση ή μη πειθαρχικού παραπτώματος στην υπόθεση του νεκρού μωρού, μετά την θύελλα που ξέσπασε με τους ιατροδικαστές που έκαναν αρχικά λόγο για σεξουαλική κακοποίηση του βρέφους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ