ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο δυστύχημα στη Γλυφάδα: Θέμα χρόνου ο εντοπισμός του οδηγού της Corvette

Τροχαίο δυστύχημα στη Γλυφάδα: Θέμα χρόνου ο εντοπισμός του οδηγού της Corvette
ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ/INTIME

Θέμα χρόνου φαίνεται πως θεωρεί η αστυνομία τον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού που παρέσυρε και σκότωσε 25χρονο μοτοσικλετιστή τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Γλυφάδα, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο επικαλούμενο αστυνομικές πηγές.

Για το τροχαίο έχει διατάξει άλλωστε προκαταρκτική εξέταση ο εισαγγελέας.

Πάντα σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η αστυνομία γνωρίζει τον ιδιοκτήτη του μαύρου αυτοκινήτου -τύπου Corvette- ωστόσο διεξάγει έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το πολυτελές όχημα οδηγούσε ο ίδιος ή κάποιο άλλο άτομο.

Οι ίδιες αστυνομικές πηγές ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί αυτοβούλως ο οδηγός του οχήματος, που γνωρίζει ότι είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός του.

Σημειώνεται, ότι ο οδηγός είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα, σύμφωνα με την Τροχαία, τη στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ μετά το τραγικό δυστύχημα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο στον δρόμο τον 25χρονο.

Παράλληλα, διερευνάται εάν λίγο πριν από το δυστύχημα ο οδηγός του αυτοκινήτου έκανε «κόντρες» στη λεωφόρο Βουλιαγμένης με άλλον οδηγό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ