Θεσσαλονίκη: Υπάλληλος ψητοπωλείου μαχαίρωσε το αφεντικό του
Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε, το απόγευμα του Σαββάτου, σε ψητοπωλείο, στην οδό Βασ. Όλγας, στη Θεσσαλονίκη.
Ομάδα τεσσάρων ατόμων εισέβαλε στο κατάστημα λίγο μετά τις 19.00 και για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους μαχαίρωσε τον 45χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος, σύμφωνα με το voria.gr.
Ο ένας εκ των τεσσάρων έχει ήδη ταυτοποιηθεί από τις αστυνομικές Aρχές. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για έναν 32χρονο ο οποίος εργάζεται στο ψητοπωλείο και στον οποίο πριν από λίγες ημέρες είχε γνωστοποιηθεί ότι θα απολυθεί.
Ο 45χρονος άντρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αρχικά στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και στη συνέχεια στο Παπανικολάου. Ο 45χρονος είναι σοβαρά τραυματισμένος στην κοιλιακή χώρα και στον θώρακα.
Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των τεσσάρων ατόμων.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τούμπας - Τριανδρίας.
Κραυγή αγωνίας από επιβάτη του κρουαζιερόπλοιου με τον χανταϊό: «Θέλουμε να γυρίσουμε στα σπίτια μας» (vid)
09:24
Ο Χρυσοχοΐδης προανήγγειλε νομοθετική ρύθμιση για τα ηλεκτρικά πατίνια: «Θα καθιερώσουμε πεζόδρομους»
09:22
Met Gala 2026: Υπερθέαμα μόδας με εκρηκτικές εμφανίσεις και τολμηρή τέχνη στο κόκκινο χαλί
09:15
Συνεχίζεται το θρίλερ με το κρουαζιερόπλοιο στον Ατλαντικό, 150 εγκλωβισμένοι: Eπτά τα πιθανά κρούσματα χανταϊού
09:07