ΕΛΛΑΔΑ

Η Διεθνής Ένωση Φίλων Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Η Διεθνής Ένωση Φίλων Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Την Πέμπτη 20.02.2020, στην «ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΛΕΣΧΗ», η Διεθνής Ένωση Φίλων Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΥΑΤΕΙΡΑ», έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, παρουσία και με την ευλογία του Σεβασμιοτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ.κ. Νικήτα, τον οποίο πλαισίωσε ο πρωτοπρεσβύτερος πατήρ Νικόλαος Αλεξανδρής.

Το Σεβασμιότατο προσφώνησε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιώργος Παπαγιαννόπουλος, ο οποίος στην ομιλία του αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του νέου Αρχιεπισκόπου και στην ίδρυση και τους σκοπούς του Συλλόγου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ως εκπρόσωπος του πρωθυπουργού, ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσσης, ο οποίος μετέφερε τις θερμές ευχές του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο υφυπουργός Χωροταξίας και Περιβάλλοντος Δημήτρης Οικονόμου και οι Γενικοί Γραμματείς του Υπουργείου Εξωτερικών, Γιάννης Χρυσουλάκης και Κώστας Αλεξανδρής.

athinaikilesxi

Παραβρέθηκαν επίσης η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Σίσσυ Παυλοπούλου, η πρέσβυς της Μεγάλης Βρετανίας κ. Kate Smith, ο επιχειρηματίας και πρόεδρος της ΕΕΝΕ δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, ο νομικός κ. Δημήτρης Παρασκευάς, ο χρηματιστής κ. Ζαχαρίας Πορταλάκης, ο διακεκριμένος καλλιτέχνης Philip Tsiaras, οι επιχειρηματίες Μαρίνα Οφλούδη – Γιαβρόγλου, Έλια Πορταλάκη, Μαρία Τσίφτη – Παπαγιαννοπούλου, Βαρβάρα Ρόζα, το ζεύγος David και Αγγελικής Andrews, καθώς και οι Απόστολος Ζερβός, Φώτης Φωτόπουλος, Georges Samaha, Γιώργος Δραγουμάνος, Έμυ Τρίκαρδου, Λίλα Μερτζάνη, Δέσποινα Κωστομοίρη, Μαίρη Κουφού, Τάτυ Μποκωτή. Επίσης, η σύζυγος του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη κ. Θεανώ Σκούρτη – Δημητριάδη, η σύζυγος του Υπουργού Ανάπτυξης Ευγενία Μανωλίδου και η σύζυγος του Υπουργού Τουρισμού Δήμητρα Θεοχάρη.

athinaikilesxi2

Τέλος, ο δικηγόρος και νομικός σύμβουλος του Αρχιεπισκόπου Σάκης Κεχαγιόγλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ