Κώστας Βουτσάς - «Γίγαντας σε όλα σου»: Η Αλίκη Κατσαβού αποχαιρετά τον σύζυγό της
Το δικό της «αντίο» είπε στον μεγάλο ηθοποιό Κώστα Βουτσά η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού, με την οποία είχε αποκτήσει τον τελευταίο του γιο, Φοίβο.
«Κλάψε καρδιά μα μη ραγίσεις. Αντί να γιορτάσουμε αύριο την 4η επέτειο του γάμου μας σε αποχαιρετώ λατρεμένε μου! Θα ζεις στην καρδιά μου και στο γέλιο του Φοίβου μας.
Είσαι ένας γίγαντας σε όλα σου, που ως κι ο χάρος σε φοβήθηκε και 20 μέρες τώρα πάλευε να σε πάρει. Σε ευχαριστώ για όλα» έγραψε στο Facebook η Αλίκη Κατσαβού.
Η ανάρτηση συνοδεύεται από μια φωτογραφία του ηθοποιού, με το γνωστό αφοπλιστικό του χαμόγελο.
«Ο Κώστας είναι ένας μεγάλος μαχητής. 20 μέρες τώρα, τον τρόμαξε ο Χάρος και έδωσε σκληρή μάχη. Το τέλος ήρθε ήσυχα, έτσι θέλω να πιστεύω και εγώ και όλοι μας και έτσι νιώσαμε πως έγινε. Ο μόνος λόγος για τον οποίο βγαίνω στην εκπομπή σας είναι για να εκφράσω την απεριόριστη αγάπη μου στον κόσμο, που έχει αγκαλιάσει εμένα, την οικογένειά μου, και εκφράζει τον πόνο του για τον Κώστα σαν να είναι μέλος της δικής του οικογένειας» είπε η κ. Κατσαβού σε σύντομη τηλεφωνική δήλωση στον ΑΝΤ1.
Ομάν: Ηταν εφικτή μια συμφωνία πριν τον πόλεμο στο Ιράν - Οι ΗΠΑ αφέθηκαν να παρασυρθούν
17:04
Κλιμακώνονται οι επιθέσεις σε ενεργειακούς στόχους – Έξι χώρες δηλώνουν «έτοιμες» για την ασφάλεια του Ορμούζ
17:00
«Άλμα» στις ευρωπαϊκές τιμές ενέργειας - Στον μέσο όρο της Ευρώπης οι ανατιμήσεις στην Ελλάδα
16:54
ΚΚΕ: Η κυβέρνηση ομολογεί κυνικά την ενεργό συμμετοχή στον βρώμικο πόλεμο στη Μέση Ανατολή
16:53