ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στο Βόλο: Πέθανε 11χρονος

Τραγωδία στο Βόλο: Πέθανε 11χρονος
Φωτογραφία αρχείου ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME

Μια ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στο  «Αχιλλοπούλειο» νοσοκομείο του Βόλου, όπου πέθανε ένα 11χρονο παιδί μετά από νοσηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδες e-thessalia.gr, το παιδί είχε μεταφερθεί στην Παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου το βράδυ της Δευτέρας με υψηλό πυρετό αλλά μετά από ένα 24ωρο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε.

Γύρω στις 4 σήμερα τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Νοσοκομείο σήμανε συναγερμός καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία.

Σύμφωνα με το myvolos.net έγινε διασωλήνωση, καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση αλλά λίγο αργότερα ο μικρός Παναγιώτης έφυγε από τη ζωή, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του παιδιού.

Όπως αναφέρει η ίδια ιστοσελίδα, ακολούθησαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας με τους γονείς του παιδιού, τον παππού και άλλα συγγενικά πρόσωπα, σοκαρισμένα από τον θάνατο του μικρού, να μην μπορούν να πιστέψουν πως ο 11χρονος (οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν μονοχοπαίδι), έφυγε τόσο γρήγορα από τη ζωή.

Αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση, η οποία θα δώσει απαντήσεις για τους λόγους που έχασε τη ζωή του ο 11χρονος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ