Κώστας Βουτσάς - Δημήτρης Πιατάς στο CNN Greece: 'Ηταν μαγική προσωπικότητα
«Μαγική» προσωπικότητα, χαρακτήρισε τον Κώστα Βουτσά, ο Δημήτρη Πιατάς, εκφράζοντας τη θλίψη για το χαμό του. Όπως ανέφερε στο CNN Greece, o κ. Πιατάς, ο Βουτσάς ήταν ένας άνθρωπος με ανεξάντλητη ενεργητικότητα, χιούμορ και αγάπη για τη ζωή.
Για τη συνεργασία του, με τον Κώστα Βουτσά, ο κ. Πιατάς ανέφερε πως ο δημοφιλής ηθοποιός άφηνε χώρο στους νέους συναδέλφους και τους στήριζε.
«Ο Κώστας Βουτσάς ήταν φοβερός πατέρας και σύζυγος. Τα λάτρευε τα παιδιά του και το έδειχνε με κάθε ευκαιρία» δήλωσε ο κ. Πιατάς.
Η ζωή του ήταν το θέατρο και γι’ αυτό την τελευταία του πνοή την άφησε ουσιαστικά πάνω στο σανίδι, προσέθεσε ο κ. Πιατάς.
Ο αγαπημένος ηθοποιός πέθανε τα ξημερώματα, μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο Αττικόν.
Συντετριμμένη η Δέσποινα Στυλιανοπούλου
Είμαι τόσο ταραγμένη, τόσο συγκινημένη. Νομίζω ότι έχασε το γέλιο της όλη η Ελλάδα πλέον». Αυτό δήλωσε η ηθοποιός Δέσποινα Στυλιανοπούλου, μιλώντας για την απώλεια του Κώστα Βουτσά.
Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου, μιλώντας στον ΑΝΤ1 για τον αγαπημένο της φίλο, ξέσπασε σε λυγμούς.
«Του έλεγα “Κώστα μου θες να πάμε κάπου, 5-6 μέρες στην εξοχή”; Και μου έλεγε: “Μη μου το ξαναπείς αυτό, γιατί δεν θα σου μιλήσω! Εγώ δεν φεύγω από τη σκηνή μέχρι να πεθάνω”», θυμήθηκε.
«Έφυγε πάνω στη σκηνή, όπως ήθελε. Θα πάει πάνω να τους διασκεδάσει. Καλό σου ταξίδι Κώστα μου! Περίμενα να βγω στο θέατρο να γελάσω, όχι να κλάψω. Κλαίω! Λυπάμαι!”, είπε κλαίγοντας η Δέσποινα Στυλιανοπούλου.
Σε 10 μέρες θα τεθούν σε λειτουργία άλλες 388 έξυπνες κάμερες στην Αττική
14:12
Γιαννόπουλος: Κορυφώνεται ο καύσωνας - Ραγδαία αλλαγή του καιρού από το απόγευμα της Τετάρτης
14:02
Πλοίο που κατευθυνόταν προς την Ουκρανία επλήγη στα ανοιχτά των ρουμανικών ακτών
13:53
Συνελήφθη στη Ρόδο 38χρονος διεθνώς διωκόμενος με Ερυθρά Αγγελία της Interpol
13:44