ΕΛΛΑΔΑ

Επιστρέφει στην Ελλάδα ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ

Επιστρέφει στην Ελλάδα ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ
Facebook

Ιδιαίτερα ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του μικρού μαχητή Παναγιώτη – Ραφαήλ ο οποίος, αφού ξεπέρασε την ίωση που ταλαιπώρησε το αναπνευστικό του, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η ευχάριστη είδηση κοινοποιήθηκε μέσω της σελίδας στο Facebook «Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη – Ραφαήλ» και μάλιστα συνοδεύτηκε με μια φωτογραφία του αγοριού στην οποία φιγουράρει ντυμένος… Σούπερμαν.

«Ο μικρός μας μαχητής βγήκε από το νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται μέρα με τη μέρα.
Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε ακόμα μια φορά για τις προσευχές σας, την αγάπη σας και τα μηνύματα σας.
Ξεκινάμε να προγραμματίζουμε το ταξίδι της επιστροφής. Να είστε όλοι καλά, σας ευχαριστούμε πολύ!!!», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση του μικρού Παναγιώτη–Ραφαήλ, 22 μηνών σήμερα, συγκίνησε το πανελλήνιο πριν μερικούς μήνες, καθώς οι γονείς του ξεκίνησαν αγώνα συγκέντρωσης πόρων προκειμένου τα υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στον 2ο μήνα της ζωής του ο μικρός Παναγιώτης–Ραφαήλ διαγνώστηκε με νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 1. Πρόκειται για μία σπάνια, εκφυλιστική νόσο που προσβάλει όλο το μυϊκό σύστημα του ανθρώπου, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας κατάποσης και αναπνοής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ