Συνελήφθη στη Βούλα ο «Τσάκι Τσαν», γνωστός νονός της νύχτας
Συνελήφθη το πρωί στη Βούλα καταζητούμενος νονός της νύχτας, γνωστός στην πιάτσα ως “Τσάκι Τσαν”. Ο συγκεκριμένος είχε κατηγορηθεί το 2011 μαζί με άλλα 217 άτομα για εκβιασμούς σε μαγαζιά.
Είχε δική του ομάδα γύρω στα 11 άτομα στο Περιστέρι , καθώς και 30 περιφερειακά μέλη. Ανάμεσα σε αυτά ήταν 3 αστυνομικοί και 3 δημόσιοι υπάλληλοι και οι δουλειές που έκαναν περιλαμβάνουν όπλα, ναρκωτικά και απάτες.
Το 2011 είχε συλληφθεί και προφυλακιστεί μέχρι να τελειώσει το δικαστήριο. Αποφυλακίστηκε στο 18μηνο και εξαφανίστηκε. Το δικαστήριο του επέβαλε 38 χρόνια κάθειρξη και βγήκε ένταλμα σε βάρος του.
Ο Γιώργος Παπαγεωργίου, γνωστός και ως καρατέκα, κρυβόταν σε ένα σπίτι στη Βούλα, όπου και τον εντόπισαν.
ΕΛΛΑΔΑ
Σκύρος: Τι απαντά το υπουργείο Υγείας για τον θάνατο του 46χρονου - «Με υποψία εμφράγματος ακολουθήθηκε όλο το πρωτόκολλο»
10:50
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
To ΠΑΣΟΚ καλεί σε λογοδοσία το Υπερταμείο - Αίτημα στην επιτροπή Οικονομικών της Βουλής
10:44
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Πρωτογενές πλεόνασμα 3,5 δισ. ευρώ τον Ιανουάριο - Τα στοιχεία του προϋπολογισμού
10:41
CULTURE
Πέθανε η κόρη του ηθοποιού Μάρτιν Σορτ σε ηλικία 42 ετών
10:38
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ