ΕΛΛΑΔΑ

Νότια προάστια: Γιος γνωστού επιχειρηματία κατηγορείται για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό 47χρονου

Νότια προάστια: Γιος γνωστού επιχειρηματία κατηγορείται για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό 47χρονου
Φωτογραφία αρχείου INTIME

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα γόνος γνωστής οικογένειας επιχειρηματιών, καθώς κατηγορείται για τον θάνατο 47χρονου μετά από διένεξη και έντονο ξυλοδαρμό.

Οι δύο άνδρες διαμένουν σε κοντινή απόσταση, στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στο ίδιο συγκρότημα και πριν από δύο ημέρες πιάστηκαν στα χέρια την ώρα που ο 27χρονος είχε βγάλει με τη φίλη του το σκύλο βόλτα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το θύμα τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Ενώ κλήθηκε στο σημείο ΕΚΑΒ, το θύμα δήλωσε ότι δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά, ότι δεν χρειάζεται η μεταφορά του στο νοσοκομείο και πήγε στο σπίτι του.

Κάποιες ώρες αργότερα αισθάνθηκε έντονη δυσφορία και κλήθηκε γιατρός στο σπίτι, ο οποίος είπε στους συγγενείς του θύματος να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Ένας εκ των συγγενών, ωστόσο, απάντησε ότι δεν πρέπει να ήταν κάτι σοβαρό και πως θα παραμείνει στο σπίτι. Λίγες ώρες αργότερα, το θύμα κατέληξε.

Η αστυνομία, μάλιστα σχημάτισε δικογραφία και για τον συγγενή του θύματος, τον οποίο όμως ο εισαγγελέας άφησε ελεύθερο καθώς πρόκειται για υπερήλικα.

Ο 27χρονος σπουδαστής αντιμετωπίζει κατηγορία για θανατηφόρα βλάβη, ενώ, παράλληλα, οι Αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν την ακριβή αιτία θανάτου και κατά πόσο ο ξυλοδαρμός έπαιξε ρόλο στον θάνατο του 47χρονου.

Σημειώνεται πως ο 27χρονος μόλις ενημερώθηκε ότι το θύμα είχε καταλήξει εμφανίστηκε μόνος του στο αστυνομικό τμήμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ