Άνδρας έπεσε στο κενό από εγκαταλελειμμένο κτήριο στην Ομόνοια
Τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες ένας αλλοδαπός έπεσε στο κενό από εγκαταλελειμμένο κτήριο στην οδό Γερανίου χθες το βράδυ με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του μελετούν οι Αρχές.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για αλλοδαπό από το Μπαγκλαντές και έπεσε στο κενό από τον τρίτο όροφο ενός εγκαταλελειμμένου κτηρίου.
Οι αστυνομικοί ερευνούν πληροφορίες ότι προηγήθηκε διαπληκτισμός και ψάχνουν και το ενδεχόμενο να υπήρχαν και άλλα άτομα την ώρα εκείνη μέσα στο εγκαταλελειμμένο Έκτήριο.
Η έρευνα όμως για τις ακριβείς συνθήκες και για το τι συνέβη συνεχίζονται.
Μέχρι αυτή τη στιγμή 26 άτομα τα οποία διαμένουν στο εγκαταλελειμμένο κτήριο έχουν μεταφερθεί στο Αλλοδαπών και δίνουν καταθέσεις ενώ ερευνάται η πληροφορία ότι στον τρίτο όροφο του κτηρίου λειτουργούσε αυτοσχέδια παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη.
Μητσοτάκης για Emily in Paris: Μπορεί και «in Athens» - Ίσως η έκτη σεζόν να επιφυλάσσει εκπλήξεις
11:00
Τα 11 μεγάλα έργα στο επενδυτικό πλάνο του ΑΔΜΗΕ: Διασυνδέσεις ύψους 7,8 δισ. ευρώ
11:00
Οι 10 καλύτερες κινηματογραφικές ταινίες που φέτος γίνονται 100 ετών
10:50
ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 0,7% σημείωσε ο τζίρος των επιχειρήσεων της χώρας πέρυσι τον Νοέμβριο
10:39