Συρματόπλεγμα στην σιδηροδρομική γραμμή της Ειδομένης
Συρματόπλεγμα υψώνεται και στην σιδηροδρομική γραμμή της Ειδομένης, που εκτείνεται από την ζώνη Ελλάδας - ΠΓΔΜ έως τον σιδηροδρομικό σταθμό του χωριού.
Ο προϊστάμενος της υπηρεσίας υποστήριξης κυκλοφορίας του ΟΣΕ Μακεδονίας- Θράκης Χρήστος Τούρτας δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι οι εργασίες ξεκίνησαν ύστερα από σχετικό αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, προκειμένου να προστατευθούν οι πρόσφυγες που διασχίζουν τις γραμμές και να αποφευχθούν ατυχήματα.
«Μπαίνει εκατέρωθεν των γραμμών συρματόπλεγμα, ύψους δύο μέτρων και ξεκινάει από τον φράχτη που έχει γίνει στην ουδέτερη ζώνη από πλευράς ΠΓΔΜ, μέχρι πίσω, στον σιδηροδρομικό σταθμό Ειδομένης» ανέφερε ο κ. Τούρτας, προσθέτοντας ότι μόνο η διάβαση θα είναι ανοιχτή, ενώ το μήκος της περίφραξης θα είναι περίπου 1000 μέτρα.
Deutsche Welle: Πώς βλέπει η Γερμανία την Ελλάδα και την Κύπρο το 2026
13:39
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Παγκόσμια ανησυχία για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Νέο κύμα επιθέσεων από το Ιράν και κάλεσμα Νετανιάχου σε Ευρωπαίους
13:29
Καιρός Δευτέρας: Βροχές, χιόνια στα ορεινά και ισχυροί άνεμοι στο Αιγαίο
13:27
Ώρα … μεταλλίου για Τεντόγλου στο Παγκόσμιο κλειστού στίβου - Πού και πότε θα δείτε τον τελικό
13:15