ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Σοβαρά τραυματισμένος 22χρονος μετά από επίθεση από αγέλη σκύλων

Θεσσαλονίκη: Σοβαρά τραυματισμένος 22χρονος μετά από επίθεση από αγέλη σκύλων
Φωτογραφία Αρχείου ΙΝΤΙΜΕ

Ένας 22χρονος από τη Θεσσαλονίκη δέχθηκε επίθεση από αγέλη σκύλων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός δέχθηκε επίθεση από τους σκύλους στο πάρκο Κρυονερίου, στην περιοχή του Σέιχ Σου, γύρω στις 6:30 χθες το απόγευμα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, περπατούσε στην περιοχή, όταν ξαφνικά του επιτέθηκαν σκυλιά που βρίσκονταν στο σημείο και παρά την προσπάθειά του να τα αποφύγει, δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Διερχόμενοι, που αντιλήφθηκαν το περαστικό και αντίκρισαν τραυματισμένο τον 22χρονο, τον μετέφεραν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.

Να σημειωθεί πως χθες γνωστοποιήθηκε πως στο Ιπποκράτειο άφησε την τελευταία του πνοή ένας 65χρονος ο οποίος στις 6 Μαρτίου είχε δεχθεί επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκύλων, στην περιοχή Ελαιόρεμα Πυλαίας.

Ο άτυχος άνδρας όλο αυτό το διάστημα νοσηλευόταν με τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος, στη Mονάδα ΕντατικήςΘεραπείας του νοσοκομείου, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

Σημειώνεται ότι για το περιστατικό η εισαγγελέας Θεσσαλονίκης, Γ. Χατζηπαρασίδου, παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δέχθηκε την επίθεση ο 65χρονος και για τον καταλογισμό ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ