ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία εστιάτορα στην Ύδρα: Συνελήφθη μια 29χρονη Γεωργιανή

Δολοφονία εστιάτορα στην Ύδρα: Συνελήφθη μια 29χρονη Γεωργιανή
Αστυνομία (φωτό αρχείου) EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται μια 29χρονη Γεωργιανή, για τη δολοφονία του εστιάτορα Μανώλη Οικονόμου, στην Ύδρα το περασμένο καλοκαίρι.

Η νεαρή Γεωργιανή, σε βάρος της οποίας υπήρχε ένταλμα σύλληψης, συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας, ενώ βρισκόταν με δύο ομοεθνείς της σε ΙΧ αυτοκίνητο που είχαν νοικιάσει, έχοντας πάνω της πλαστά χαρτιά.

Οι αρχές έφθασαν στα ίχνη της από το DNA της που βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας και ταυτοποιήθηκε με το δείγμα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 29χρονη παραδέχτηκε τα πάντα στους αστυνομικούς για το έγκλημα που είχε συγκλονίσει την Ύδρα το περασμένο καλοκαίρι και αύριο πρόκειται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Υπενθυμίζεται ότι οι Αρχές είχαν ήδη συλλάβει επτά Γεωργιανούς για τη δολοφονία του Μανώλη Οικονόμου και τη ληστεία στο σπίτι του.

Το έγκλημα που είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, σημειώθηκε τον περασμένο Αύγουστο, λίγο μετά την επιστροφή του εστιάτορα στο σπίτι του, μαζί με τη σύζυγό του. Οι δράστες είχαν ακινητοποιήσει τη σύζυγό του κι επιτέθηκαν στον Μανώλη Οικονόμου, βασανίζοντάς τον μέχρι να τους αποκαλύψει που υπήρχαν κρυμμένα κοσμήματα και μετρητά στο σπίτι. Όταν η σύζυγός του κατάφερε να συνέλθει και να λυθεί, διαπίστωσε ότι ο σύζυγός της ήταν νεκρός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ