ΕΛΛΑΔΑ

Έγιναν μεγαλοβαρόνοι ναρκωτικών μέσα σε δύο χρόνια

Έγιναν μεγαλοβαρόνοι ναρκωτικών μέσα σε δύο χρόνια
EUROKINISSI / ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΑΣ/ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΗΜ.ΤΑΞΕΩΣ

Στον πρώτο και βασικότερο προμηθευτή της υψηλής κοινωνίας με κοκαϊνη και χασίς κατάφερε να μετατραπεί το καρτέλ του Κολωνακίου μέσα σε μόλις δύο χρόνια «δραστηριότητας».

Τα κέρδη του ηταν ασύλληπτα. Βάσει πρόχειρων υπολογισμών των Αρχών, μεσα σε δυο χρόνια είχαν φτάσει τα 5 εκατομμύρια απο την πώληση κοκαΐνης και 4 εκατομμύρια απο την πώληση χασις.

Ειναι χαρακτηριστικό οτι ένας απο τους βασικούς κατηγορούμενους στην υπόθεση, τον οποίον αναζητούν οι Αρχές, ετοιμαζόταν να ανοίξει νυχτερινό κεντρο στο Γκαζι παρά το γεγονός οτι οτι επίσημα δεν ειχε καμία άλλη εργασία, ενώ το νυχτερινό κεντρο που διατηρούσε στο Κολωνάκι το ειχε κλείσει πριν απο περίπου ενάμιση χρόνο.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το άτομο αυτό πολλές φορές πήγαινε το ίδιο τα ναρκωτικά στο σπιτι του «υψηλού» πελάτη. Είναι χαρακτηριστικό, οτι στις τηλεφωνικές συνομιλίες που εχουν καταγράφει, το άτομο αυτό φαίνεται να λέει

«-Τι κανείς ρε φίλε;»

-Είμαι έτοιμος φιλαράκο σπιτι σου έρχομαι!

- Ναι, ναι σπιτι

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν, επίσης, οι καταγεγραμμένοι διάλογοι των τελευταίων ημερών στους οποίους καταγράφεται η αντίδραση των πελατών γιατί αργούν να παραλάβουν τα ναρκωτικά και τα μέλη του καρτέλ προσπαθούν να τους εξηγήσουν οτι υπάρχει πρόβλημα στη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών λόγω των μπλόκων και των κλειστών απο τους αγρότες δρόμων.

- Γιατί αργούμε έτσι;

- Δεν φταίω εγώ. Δεν βλέπεις τι γίνεται με τα μπλόκα; Πως να περάσουν τα πράγματα...;

-Τόση καθυστέρηση; Κι αν οι αγρότες μείνουν ενα μήνα ακόμα, τι θα γίνει;

-Θα βρω λύση, μην ανησυχείς. Και εγώ έχω πρόβλημα θα το φτιάξω ομως

Κάποιες φορές οι πελάτες που είχαν πληρώσει αδρά για τη δόση τους έκαναν παράπονα και μάλιστα έντονα γιατί η ποιότητα δεν ηταν αυτή που ήθελαν.

- Μεγάλε θα κάνω φασαρία. Εχουμε αρρωστήσει όλοι εδώ πέρα. Κατι δεν πάει καλά. Γιατι; Ούτε η φούστα ούτε η μπλούζα ηταν καλά.

-Σοβαρά μιλάς; Τώρα το μαθαίνω. Θα πάρω τα παιδιά να αλλάξω μαγαζί. Σόρυ ε...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ