Στο «Ελ. Βενιζέλος» 80 τόνοι υγειονομικού υλικού από την Κίνα
Ένα ειδικά ναυλωμένο μεταφορικό αεροσκάφος Antonov μετέφερε σήμερα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος φορτίο 80 τόνων υγειονομικού υλικού από το Τιαντζίν της Κίνας για λογαριασμό του υπουργείου Υγείας.
Το φορτίο αποτελείτο από 200 χιλ. ειδικές μάσκες FPP2 και FPP3, 100 χιλ. στολές Tyvek, καθώς και χειρουργικές μάσκες, ασπίδες προσώπου και ποδονάρια.
Στο σημερινό φορτίο περιλαμβανόταν, επίσης, μέρος της δωρεάς του εφοπλιστού κ. Προκοπίου αποτελούμενο από 160.000 ειδικές στολές Tyvek και αδιάβροχες. Το κύριο μέρος της δωρεάς του κ. Προκοπίου, με 2,5 εκ. γάντια, αναμένεται αύριο με ειδική μισθωμένη πτήση.
Την παραλαβή του έκανε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών Γρηγόρη Δημητριάδη και τον Πρόεδρο της Εθνικής Κεντρικής Αρχής Προμηθειών Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους.
Τραγωδία με 12 νεκρούς στην Ουγγαρία σε δυστύχημα με πολωνικό λεωφορείο - Τουλάχιστον 10 τραυματίες
09:43
Πρωτοφανείς βροχές στο Τόκιο: 9 νεκροί, 1.000 σπίτια πλημμύρισαν-Ο πιο υγρός Αύγουστος στα 60 χρόνια
09:33
Σεισμός 7,7 Ρίχτερ στην Ινδονησία: Ο φονικότερος από το 2022 - 51 νεκροί, περίπου 5.000 εκτοπισμένοι
09:25
Πώς η υπερβολική παρακολούθηση τηλεόρασης επηρεάζει τον ανθρώπινο εγκέφαλο
09:15