ΕΛΛΑΔΑ

Έτοιμη για το ταξίδι της ελπίδας η Ντένια Παράσχη

Έτοιμη για το ταξίδι της ελπίδας η Ντένια Παράσχη

Για Βοστώνη ταξιδεύει η 28χρονη Ντένια Παράσχη με τη στήριξη συμπολιτών της και την ελπίδα των δικών της για θεραπεία από την σπάνια μορφή καρκίνου από την οποία πάσχει.

Το υψηλό κόστος ταξιδιού και για την νοσηλεία της κοπέλας στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Βοστώνης καλύφτηκε μετά από την κινητοποίηση της κοινωνίας. Η ανταπόκριση και η αγάπη του κόσμου στο πρόβλημα της Ντένιας ήταν τόσο μεγάλη που συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε μόλις τέσσερις ημέρες και αύριο είναι όλα έτοιμα, ώστε να ταξιδέψει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Η οικογένεια της Ντένιας εμφανώς συγκινημένη ανήρτησε στην προσωπική σελίδα που είχε δημιουργηθεί για την σωτηρία της κοπέλας το παρακάτω μήνυμα.

«Είμαστε τόσο συγκινημένοι, όσο και έκπληκτοι με την αμεσότατη ανταπόκριση και στήριξή σας. Γι’ αυτό, θέλουμε να είμαστε έντιμοι απέναντι σε όλους εσάς που μας στηρίξατε. Το ποσό που έχετε μέχρι τώρα συγκεντρώσει πιστεύουμε ότι είναι προς το παρόν αρκετό για τη δαπάνη της νοσηλείας της Ντένιας. Γι’ αυτό θα σας παρακαλούσαμε να σταματήσετε να συνεισφέρετε οικονομικά από εδώ και πέρα. Τα έσοδα από τις εκδηλώσεις που έχουν ήδη διοργανωθεί, θα παρακαλούσαμε να δοθούν για κάποιον άλλο καλό σκοπό. Το ακριβές ποσό που έχει συλλεγεί, θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες (λόγω εμβασμάτων από το εξωτερικό), έτσι ώστε να έχετε μια πλήρη εικόνα. Αναμένουμε να διευθετηθούν κάποια διαδικαστικά θέματα και ελπίζουμε ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων σύντομα να βρεθούμε στη Βοστώνη. Οι λέξεις ίσως δεν αρκούν για να εκφραστεί η ευγνωμοσύνη μας απέναντι στον καθέναν από εσάς που βοήθησε να κρατηθεί ζωντανή η ελπίδα της Ντένιας.
Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.
Η οικογένεια Παράσχη και ο Σπύρος Ζαφειριάδης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ