Ανατίναξαν ΑΤΜ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης
Σοβαρές υλικές ζημιές στην πρόσοψη υποκαταστήματος τράπεζας προκάλεσαν οι κακοποιοί που ανατίναξαν τα ξημερώματα ΑΤΜ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, οι δράστες ήταν τουλάχιστον δύο και είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.
Πλησίασαν το ΑΤΜ στην τράπεζα που βρίσκεται στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 266 και αφού τοποθέτησαν την εκρηκτική ύλη, ανατίναξαν το μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών, χωρίς όμως τελικά να καταφέρουν να πάρουν τις κασετίνες, καθώς υπήρχε ο ειδικός μηχανισμός που χρωμάτισε αμέσως τα χαρτονομίσματα με αποτέλεσμα η συμμορία των δραστών να φύγει άπραγη.
Με την υπόθεση ασχολείται η ασφάλεια Αττικής και οι αξιωματικοί προσπαθούν από κάμερες ασφαλείας της περιοχής να εξακριβώσουν το αυτοκίνητο με το οποίο οι δράστες έφτασαν και έφυγαν από το σημείο.

Πηγή: CNN Greece
Άγιος Δημήτριος: Απολογούνται οι τρεις που κατηγούνται για υπόθαλψη του 20χρονου δολοφόνου
09:05
Με αντίμετρα προειδοποιεί η Κίνα την ΕΕ αν υιοθετηθεί σχέδιο για την προώθηση του «Made in Europe»
09:03
Πυροβολισμοί στη Θεσσαλονίκη: «Είχαμε οικονομικές διαφορές» - Τι κατέθεσε ο 28χρονος Τούρκος - Αναζητούνται οι δράστες
08:58
Axios: Το Ιράν «παγώνει» τις συνομιλίες για τα πυρηνικά μέχρι την επίλυση της κρίσης στο Ορμούζ
08:55