ΕΛΛΑΔΑ

Amber Alert για 4χρονο αγοράκι - Απήχθη από την μητέρα του

Amber Alert για 4χρονο αγοράκι - Απήχθη από την μητέρα του
Φωτογραφία Αρχείου ΙΝΤΙΜΕ

Amber Alert σήμανε για την εξαφάνιση του 4χρονου Γιαννακούλη Αχιλλέα-Αλέξη, ο οποίος απήχθη από τη μητέρα του, όπως σημειώνει το Χαμόγελο του Παιδιού.

 

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του το Χαμόγελο του Παιδιού σημειώνει πως στις 04/04/2020 η μητέρα του ανήλικου «προέβη σε αυτοδικία, αρνούμενη να επιστρέψει τον ανήλικο στον πατέρα του.

Υπάρχουν ενδείξεις που υποδεικνύουν ότι πιθανόν η ζωή του παιδιού βρίσκεται σε κίνδυνο. Το Χαμόγελο του Παιδιού προχώρησε στην ενεργοποίηση του Amber Alert σήμερα, 10/04/2020, κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Ο Γιαννακούλης Αχιλλέας-Αλέξης έχει ύψος 1,20 μ., έχει βάρος 17 κιλά, έχει καστανόξανθα μαλλιά και γαλάζια μάτια. Έχει 5 ράμματα στο μέτωπο.

Την ημέρα που απήχθη φορούσε σκούρα μπλε φόρμα, μαύρα παπούτσια, κόκκινο μπουφάν με κουκούλα, μαύρο-γκρι κασκόλ με ρίγες και μαύρο-γκρι σκούφο με ρίγες.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με Το Χαμόγελο του Παιδιού όλο το 24ωρο, στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ