ΕΛΛΑΔΑ

Αποκαλυπτικό βίντεο από τη δράση ένοπλων ληστών που είχαν αναστατώσει το Μαρούσι

Αποκαλυπτικό βίντεο από τη δράση ένοπλων ληστών που είχαν αναστατώσει το Μαρούσι
Capture Video

Ληστείες σε φαρμακεία αλλά και σε καταστήματα ντελίβερι έκαναν δυο αλλοδαποί, οι οποίοι, από τον περασμένο Φεβρουάριο, είχαν αναστατώσει το Μαρούσι με τα χτυπήματά τους και μάλιστα δεν σταμάτησαν τη δράση τους ούτε την περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού.  

Οπλισμένοι και με κουκούλες εισέβαλαν στα καταστήματα και άρπαζαν χρήματα από το ταμείο. Σε βίντεο από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας καταστήματος που δημοσιοποιεί το CNN Greece αποτυπώνεται η δράση των κακοποιών.

Ο ένας από τους δυο αλλοδαπούς, ένας 35χρονος, βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών της Ασφαλείας Αμαρουσίου, που εδώ και καιρό ερευνούσαν τα πιθανά σημεία στα οποία κρυβόταν, ενώ είχαν στήσει και ενέδρες κοντά σε καταστήματα εστίασης περιμένοντας το επόμενο χτύπημα.

Πριν δυο ημέρες ο κακοποιός επιχείρησε, μαζί με τον συνεργό του, να αρπάξει μια τσάντα από έναν άνδρα ο οποίος αντέδρασε και έτσι τράπηκαν σε φυγή.

Διερχόμενοι, όμως, ειδοποίησαν την άμεσο δράση και λίγα μέτρα μακριά από το σημείο της επίθεσης εντοπίστηκε ο 35χρονος και συνελήφθη. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι εμπλέκεται σε τουλάχιστον εννέα επιθέσεις.

Από τις καταθέσεις που έχουν συγκεντρωθεί φαίνεται ποσό σκληροί ήταν οι ληστές καθώς δεν δίσταζαν να χρησιμοποιήσουν σωματική βία για να κάμψουν την αντίσταση των θυμάτων τους.

Πάντα πήγαιναν στις ληστείες με ένα μηχανάκι το οποίο στάθμευαν έξω από το κατάστημα και αμέσως μετά εξαφανίζονταν πριν φτάσουν οι αστυνομικοί στο σημείο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ