Θεσσαλονίκη: 18χρονος κατηγορείται πως τραυμάτισε με κατσαβίδι τον πατριό του
Οικογενειακό επεισόδιο εκτυλίχθηκε στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης, όπου ένας 18χρονος κατηγορείται ότι τραυμάτισε με κατσαβίδι τον 62χρονο πατριό του.
Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης στην περιοχή Σερραϊκή Ακτή της Ασπροβάλτας, ενώ ειδοποιήθηκε η Άμεση Δράση και ακολούθησε η σύλληψη του νεαρού, φερόμενου ως δράστη.
Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, προηγήθηκε καβγάς με τον 62χρονο, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Όπως προκύπτει από τη αστυνομική έρευνα, παρόμοιες διενέξεις φαίνεται να είχαν προηγηθεί και κατά το παρελθόν στο σπίτι όπου διαμένει με την μητέρα του και τον πατριό του.
Ο τελευταίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, με τραύματα στον λαιμό. Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, η υγεία του δεν φαίνεται να διατρέχει κίνδυνο, ενώ παραμένει για νοσηλεία στο νοσοκομείο και αναμένεται να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, ο 18χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης και εις βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία. Παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του και μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση.
Tαξίδια εντός Ευρώπης: Καταργούνται οι σφραγίδες - Τι ισχύει για τα βιομετρικά στοιχεία
01:00
Youth Pass: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων - Βήμα προς βήμα η διαδικασία
00:30
Οι Rolling Stones προϊδεάζουν με διαφημιστική καμπάνια για τον τίτλο του νέου τους άλμπουμ
23:58
Η FIFA αυξάνει τα χρηματικά έπαθλα για τις 48 ομάδες του Μουντιάλ 2026
23:46