ΕΛΛΑΔΑ

«Θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί»: Βίντεο-μήνυμα του Νίκου Χαρδαλιά

«Θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί»: Βίντεο-μήνυμα του Νίκου Χαρδαλιά
INTIME NEWS

Τις ευχές του για την Ανάσταση εκφράζει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, με βίντεο – μήνυμά του.

«Θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί… Τις ζωές μας θα τις πάρουμε πίσω», αναφέρει ο κ. Χαρδαλιάς σε βίντεο ενός λεπτού που στο You Tube με το οποίο στέλνει τις ευχές του επισημαίνοντας παράλληλα, αυτά που έχει πετύχει η Ελλάδα με τα μέτρα που πήρε απέναντι στον κορωνοϊό και καλώντας τον κόσμο να συνεχίσει τις προσπάθειες.

Το βίντεο ξεκινάει με μια παράθεση της κατάστασης από την επιδημία στις χώρες της Ευρώπης και τους νεκρούς ανά εκατομμύριο πληθυσμού, που κατατάσσει την Ελλάδα σε πολύ καλύτερη θέση από την Ισπανία, την Ιταλία, την Γαλλία, ακόμα και την Γερμανία, με μόλις 8 θανάτους, κάτι για το οποίο «δεν θα πανηγυρίσουμε ποτέ» και αναφέρει:

«Αυτή είναι η μόνη εθνική μας επιτυχία που δεν θα πανηγυρίσουμε ποτέ. Προσευχόμαστε για όλους αυτούς που «έφυγαν» και όλος ο κόσμος να τα καταφέρει. Αυτή τη φορά όμως η ελπίδα ξεκινά από το δικό μας σπίτι. Από την Ελλάδα. Γι' αυτό συνεχίζουμε να δίνουμε το παράδειγμα. Συνεχίζουμε την εθνική προσπάθεια. Και το Πάσχα μένουμε σπίτι. Αληθώς. Οι Έλληνες θα τα καταφέρουμε. Όλοι μαζί. Καλή Ανάσταση. Τις ζωές μας θα τις πάρουμε πίσω».

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ