ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Νέος έλεγχος για κορωνοϊό στον οικισμό Ρομά της Νέας Σμύρνης

Λάρισα: Νέος έλεγχος για κορωνοϊό στον οικισμό Ρομά της Νέας Σμύρνης
INTIME NEWS/ © Intime p.a.

Νέος επιδημιολογικός έλεγχος για κορωνοϊό αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο (Τετάρτη) στον οικισμό Ρομά της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα, που έχει τεθεί σε καραντίνα, ώστε να διεξαχθεί ένας επανέλεγχος στην περιοχή, μία μέρα πριν από την 23η Απριλίου, η οποία είναι και η τελευταία μέρα της καραντίνας.

Τα τεστ για τον ιό θα γίνουν από εξειδικευμένα συνεργεία του ΕΟΔΥ και σε συνεργασία με τα δύο νοσοκομεία της Λάρισας, υπό τον συντονισμό της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Παράλληλα, αναμένεται να εξεταστούν και όσοι από τον οικισμό είχαν βρεθεί θετικοί στον ιό τις προηγούμενες ημέρες και βρίσκονται σε καραντίνα σε Κέντρο Αποκατάστασης, για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι από το βράδυ της 9ης Απριλίου τέθηκαν σε ισχύ περιοριστικά μέτρα στην περιοχή, με εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, και απόφαση του γενικού γραμματέα, Βασίλη Παπαγεωργίου, ενώ είχε προηγηθεί συνεννόηση με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, και τον δήμαρχο Λαρισαίων, Απόστολο Καλογιάννη, καθώς 20 άνθρωποι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ