ΕΛΛΑΔΑ

Με στόλο οκτώ οχημάτων ενισχύονται οι γιατροί του τηλεφωνικού κέντρου 1110

Με στόλο οκτώ οχημάτων ενισχύονται οι γιατροί του τηλεφωνικού κέντρου 1110
AP Photo/Christophe Ena

Δίκτυο άμεσης επέμβασης ιατρών σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης πολιτών που καλούν βοήθεια μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 1110 της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ, σχηματίζεται με την προσφορά οκτώ οχημάτων Citroen από τον όμιλο BNP Paribas.

Κατά την παράδοση των οχημάτων από τον γενικό διευθυντή της εταιρίας (μέλος του ομίλου) Arval Hellas, Άκη Λιούνη, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, βεβαίωσε ότι «ο στόλος των οχημάτων θα αξιοποιηθεί από την Περιφέρεια και τον ΙΣΑ για την οργάνωση δικτύου γιατρών που θα πραγματοποιούν κατ' οίκον επίσκεψη σε πολίτες που ζητούν βοήθεια μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 1110».

Με αφορμή την προσφορά της εταιρίας, την οποία ευχαρίστησε θερμά, επισήμανε ότι οι προσφορές του επιχειρηματικού κόσμου για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού δημιουργούν ένα σημαντικό κίνημα αλληλεγγύης και μια συμμαχία ευθύνης.

Αυτές τις δύσκολες ημέρες, συνέχισε ο περιφερειάρχης, «διαπιστώνω με ικανοποίηση ότι το κίνημα των προσφορών του επιχειρηματικού κόσμου αυξάνεται καθημερινά, με στόχο την ανάπτυξη μιας ασπίδας προστασίας των πολιτών απέναντι στην πανδημία του κορωνοϊού. Με ευαισθητοποίηση και σύμπνοια, όλοι μαζί δίνουμε τον αγώνα για την ενίσχυση της κοινής προσπάθειας. Σε αυτή τη δύσκολη εθνική μάχη που δίνει η χώρα απαιτείται συστράτευση και έμπρακτη αλληλεγγύη απ’ όλους μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ