Συνελήφθη 37χρονος που κρατούσε και εξέδιδε 42χρονη αλλοδαπή
Ένας 37χρονος συνελήφθη χθες, στην οδό Αχαρνών, κατηγορούμενος, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ότι κρατούσε παρά τη θέλησή της 42χρονη Γερμανίδα, σε διαμέρισμα στην οδό Σκιάθου, στα Πατήσια και την εξέδιδε.
Η γυναίκα κατάφερε χθες, σε κάποια στιγμή που βρήκε ξεκλείδωτη την πόρτα του διαμερίσματος, να βγει στον δρόμο και να ενημερώσει διερχόμενη ομάδα της ΔΙΑΣ. Μετά από λίγη ώρα, αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο δράστης, που είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών, είχε γνωρίσει τη γυναίκα από κοινωνικό μέσο δικτύωσης και την έπεισε να έρθει στην Ελλάδα. Μόλις εκείνη έφτασε στην Αθήνα, της πήρε το διαβατήριό της, την έκλεισε στο διαμέρισμα της οδού Σκιάθου και την εξέδιδε.
Σημειώνεται ακόμη, ότι, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στο διαμέρισμα βρέθηκαν ναρκωτικά.
SPONSORED
Δένδιας για Τουρκία: «Η πατρίδα έχει ανάγκη γιατί υπάρχει απειλή από τους απέναντι»
16:56
Καν’ το όπως οι εργαζόμενοι της Allwyn: Γίνε εθελοντής αιμοδότης και δότης μυελού των οστών
16:49
Αττική: 27χρονος απέσπασε σχεδόν 90.000 ευρώ εξαπατώντας υποψήφιους ενοικιαστές
16:49
Υπό πίεση ο χρυσός - Υποχωρεί σε χαμηλό δύο μηνών
16:44