Υπερπτήσεις τουρκικών μαχητικών πάνω από Οινούσσες και Παναγιά
Πάνω από τις νήσους Οινούσσες και Παναγιά πέταξαν την Τετάρτη τουρκικά αεροσκάφη F-16, παραβιάζοντας για πολλοστή φορά τον εθνικό εναέριο χώρο της Ελλάδας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, το ζεύγος τουρκικών αεροσκαφών πραγματοποίησε υπερπτήση στις 14:28 στις Οινούσσες και την Παναγιά στα 20.000 και 23.000 πόδια αντίστοιχα.
Ελληνικά μαχητικά απογειώθηκαν και αναχαίτισαν τους Τούρκους, αναγκάζοντάς τους να επιστρέψουν στον τουρκικό εναέριο χώρο, κατά την πάγια πρακτική.
Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε τηλεδιάσκεψη με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ, εν όψει της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε. που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη.
Ο κ. Μητσοτάκης συζήτησε με τον Πρόεδρο Μισέλ την κλιμακούμενη τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο.
Η CrediaBank συνοδοιπόρος Ελλήνων αθλητών στη διαδρομή προς την κορυφή
17:21
Έκτακτη ενημέρωση Κικίλια την Παρασκευή (6/2) στη Βουλή για την τραγωδία στη Χίο
17:20
Μητσοτάκης σε «Foreign Policy»: Συμφέρει Ευρώπη και ΗΠΑ μια win - win σχέση σε οικονομία και άμυνα
17:12
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στις 7 και 8 Φεβρουαρίου λόγω εκτέλεσης έργων
17:05