ΕΛΛΑΔΑ

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ για τις αποδοκιμασίες στην Αλεξανδρούπολη

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ για τις αποδοκιμασίες στην Αλεξανδρούπολη
Video Capture

Για τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε μαζί με την συνάφελφό του Νατάσα Γκαρά από αγρότες στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, μίλησε το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Ρίζος.

Περιγράφοντας τα όσα έζησε τόνισε ότι "ήταν από μέρες παρατεταγμένα αγροτικά μηχανήματα στην είσοδο της πόλης" και πως "όταν κατεβήκαμε από το αεροπλάνο μας είπαν ότι έχουν μπλοκάρει το αεροδρόμιο μια ομάδα αγροτών".

"Πήγαμε στο γραφείο του αερολιμενάρχη, υπευθύνου του αεροδρομίου και είπαμε αν είναι δυνατόν να έρθει μια αντιπροσωπεία να έρθει να συζητήσουμε ο,τι θέλουμε. Έγινε αυτή η κίνηση, ήρθαν πέντε αγρότες μέσα από το μπλόκο στο γραφείο του υπεύθυνου του αεροδρομίου, συζήτησαμε", είπε στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

Επισήμανε ότι το βασικό αίτημα των διαμαρτυρομένων ήταν να μην ψηφιστεί το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, εκτιμώντας πως "υπάρχει φόβος, υπάρχει πρόβλημα" και πως "ο φόβος είναι πάντα κακός σύμβουλος".

Ερωτηθείς για το εάν υπήρχαν στελέχη της Χρυσής Αυγής ανάμεσα σε όσους απέκλεισαν στο αεροδρόμιο είπε με νόημα: "Δεν θα κάνω τον χωροφύλακα ούτε τον Σέρλοκ Χολμς. Εγώ εκτιμώ πολιτικά ότι αυτές οι κινήσεις δεν βοηθούν τις κινητοποιήσεις των αγροτών, δεν βοηθούν στην προώθηση και την τύχη των αιτημάτων".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ