Στο Ναύπλιο η εξόδιος ακολουθία του συγκυβερνήτη του Augusta Bell Κ. Πανανά
Το τελευταίο αντίο στον Κωνσταντίνο Πανανά, το συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου Agusta Bell 212, λένε σε λίγη ώρα φίλοι συγγενείς και συνάδελφοι από τις ένοπλες δυνάμεις.
Στις 13:00 στις Άριες Ναυπλίου θα τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία του 34χρονου που μπήκε τελευταία στιγμή στο ελικόπτερο καθώς το δικό του είχε παρουσιάσει βλάβη.
Τραγική φιγούρα η σύζυγός του, η οποία σε λίγες μέρες θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους και το μόλις 4,5 παιδάκι τους.
«Το παιδί μου τώρα είναι αδερφός και γιος όλων των Ελλήνων», είχε δηλώσει το Σάββατο ο πατέρας του.
Αποχαιρέτισαν τον Αναστάσιο Τουλίτση
Η κηδεία του στον υποπλοίαρχου Αναστάσιου Τουλίτση έγινε το Σάββατο, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στη Μεταμόρφωση.
Με δάκρυα στα μάτια τoν αποχαιρέτισαν φωνάζοντας «αθάνατος».
Τη Δευτέρα το ύστατο χαίρε στον Ευάγγελο Ελευθερίου
Τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, στις 15:00 θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του Ανθυπασπιστή Ευάγγελου Ελευθερίου, στον Ι.Ν Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στο Ίλιον.
Διαβάστε επίσης:
Συντριβή ελικοπτέρου: Ο πατέρας του Κ. Πανανά στο CNN Greece
Κηδεία Αναστάσιου Τουλίτση:Το «τελευταίο αντίο» στον κυβερνήτη του ελικοπτέρου
Βοιωτία: Κινδυνεύει ο οικισμός Λιβαδόστρα από τη φωτιά - Στα 10 μέτρα από τα πρώτα σπίτια οι φλόγες
10:52
Θυελλώδεις άνεμοι: Ριπές άνω των 80 χλμ/ώρα σε Αττική και Ρέθυμνο - Πού έφτασαν τα 130 χλμ/ώρα
10:50
Ιταλία: 21 τραυματίες από το σεισμό έξω από την Νάπολη - Δεκάδες μετασεισμικές δονήσεις
10:41
Τροχαίο στην Αθηνών - Λαμίας: Νεκρός ο οδηγός του ενός φορτηγού - Διακοπή κυκλοφορίας
10:32