Διώρες στάσεις εργασίας των εκπαιδευτικών
Δίωρες στάσεις εργασίας για την Τετάρτη έχουν εξαγγείλει δάσκαλοι και καθηγητές ενώ έχουν προγραμματίσει και συγκέντρωση στο υπουργείο Παιδείας στις 13:30.
Αίτημα των εκπαιδευτικών είναι να μην γίνουν άλλες μετακινήσεις εκπαιδευτικών και ζητάνε μόνιμους διορισμούς.
ΔΟΕ και ΟΛΜΕ προγραμματίζουν δίωρη στάση εργασίας (12:00-14:00 και 14:00-16:00), ούτως ώστε οι εκπαιδευτικοί να συγκεντρωθούν στο κτίριο του υπουργείου Παιδείας.
Οι εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν ότι τα κενά στα σχολεία συνεχίζονται και σημειώνουν ότι το υπουργείο Παιδείας εξακολουθεί να ακολουθεί την αντιεκπαιδευτική μέθοδο με τη «λογιστική των ωρών» και συνεχίζει «Όσο το υπουργείο συνεχίζει να βλέπει διδακτικές ώρες αντί για σχολικές τάξεις, τόσο θα συνεχίσει να διαλύει δημοτικά σχολεία» αναφέρει χαρακτηριστικά η ΔΟΕ.
Η Ουκρανία «καταρρέει εκ των έσω», τονίζει το Κρεμλίνο μετά τις δηλώσεις Φεντόροφ για τον πόλεμο
13:46
Το Κίεβο τίμησε με το κορυφαίο παράσημo τον Ίλον Μασκ - Για την άδεια χρήσης του Starlink
13:38
Το μοναδικό χάρισμα της Ντόλι Πάρτον: Ένωνε τους Αμερικανούς - Γιατί δεν ασχολήθηκε με την πολιτική
13:27
ΣΥΡΙΖΑ: Η Ακρίτα αντιπρόεδρος της Βουλής στη θέση της Γεροβασίλη - «Δεν χρειάζονται διαπιστευτήρια»
13:22