ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Δειγματοληψίες για κορωνοϊό στους κατοίκους του Ομορφοχωρίου

Λάρισα: Δειγματοληψίες για κορωνοϊό στους κατοίκους του Ομορφοχωρίου
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Δειγματοληψίες για κορωνοϊό πραγματοποιήθηκαν σήμερα για προληπτικούς λόγους σε κατοίκους του Ομορφοχωρίου του δήμου Κιλελέρ, μετά τον εντοπισμό ενός κρούσματος στην ευρύτερη περιοχή.

Η δειγματοληψία έγινε από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, αλλά και από γιατρούς του γενικού νοσοκομείου της Λάρισας και τα αποτελέσματα αναμένονται.

Ο δήμαρχος Κιλελέρ, Θανάσης Νασιακόπουλος, βρέθηκε στο σημείο που έγιναν οι έλεγχοι και σε δήλωσή του σημείωσε: «Πράγματι εντοπίστηκε ένα κρούσμα, όμως δεν είναι ξεκάθαρο ότι είναι του Ομορφοχωρίου. Το Ομορφοχώρι έχει σχέσεις με τη Νέα Σμύρνη. Υπάρχουν γονείς και παιδιά που ζουν και στις δύο περιοχές. Φαίνεται πως έγιναν κάποιες επισκέψεις τις ημέρες των εορτών ενός ανθρώπου στην οικογένειά του στο Ομορφοχώρι. Πράγματι, το δείγμα του ανθρώπου βρέθηκε θετικό στον ιό και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Λάρισας. Για προληπτικούς λόγους έγινε η συγκεκριμένη ενέργεια. Έγιναν δειγματοληπτικοί έλεγχοι και ιδιαίτερα από την οικογένεια του συγκεκριμένου ανθρώπου, ενώ πάρθηκαν και κάποια δείγματα από τους δημότες του χωριού».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ