Πρόσκρουση φορτηγών πλοίων στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης
Ελαφρά πρόσκρουση φορτηγού πλοίου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, σε άλλο πλοίο, ίδιου τύπου, με υλικές ζημίες, σημειώθηκε στην προβλήτα του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.
Όπως ενημερώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης το λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, κατά τη διαδικασία πλαγιοδέτησης του πλοίου «UNI ASSURE», σημαίας Αντίγκουα και Μπαρμπούντα, στην προβλήτα «26» του λιμανιού, αυτό προσέκρουσε στο οριζόντιο στέλεχος του πρωραίου γερανού του πλοίου «PACAYΑ», σημαίας Παναμά, με αποτέλεσμα να προκληθούν εκδορές στο ακομοδέσιο του πρώτου και αποξήλωση προειδοποιητικού φανού του γερανού και τη μετατόπισή του κατά δέκα μοίρες.
Από το συμβάν δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Προανάκριση διενεργεί το τοπικό λιμεναρχείο, ενώ συνελήφθησαν ο πλοίαρχος και ο πλοηγός του «UNI ASSURE», σύμφωνα με το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Alshaya: Γιατί όλα δείχνουν ότι ο όμιλος από το Κουβέιτ δεν θα μείνει μόνο στα Starbucks στην Ελλάδα
07:20
Ο πρωταγωνιστικός ρόλος που θέλει να παίξει η Ελλάδα στην προστασία των ανηλίκων
07:14
Νέα «πυρά» Τραμπ σε ΝΑΤΟ: «Δεν ήταν εκεί όταν το χρειαστήκαμε και δε θα το κάνει και στο μέλλον»
07:05
Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις και τοπικές βροχές - Πέφτει η θερμοκρασία
07:00