ΕΛΛΑΔΑ

ΕΥΔΑΠ: Δεν κόβεται σε κανέναν το νερό - Ουρές έξω από τα κεντρικά

ΕΥΔΑΠ: Δεν κόβεται σε κανέναν το νερό - Ουρές έξω από τα κεντρικά
INTIME NEWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Την εντολή να μην κοπεί σε κανέναν καταναλωτή το νερό έχει δώσει ο Υπουργός Υποδομών, Κώστας Καραμανλής.

«Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, έχει δώσει εντολή να μην κοπεί σε κανέναν καταναλωτή το νερό», δήλωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο κ. Καραγιάννης το υπουργείο ζήτησε από την ΕΥΔΑΠ να λάβει αμέσως όλα τα μέτρα που προβλέπονται για την τήρηση των κανόνων προστασίας του κοινού.

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται μετά τις ουρές που σχηματίστηκαν από το πρωί στην ΕΥΔΑΠ στο κέντρο της Αθήνας.

Ο κ. Καραγιάννης, μιλώντας και στον ΣΚΑΪ, συμβούλεψε στους καταναλωτές να προτιμούν τις ηλεκτρονικές πληρωμές, καθώς αυτό που έχει τώρα σημασία είναι η υγεία.

Τόνισε ακόμη, στο ίδιο μέσο, ότι και εκείνοι που δεν μπορούν να πληρώσουν ηλεκτρονικά, μετά από την απόφαση να μην κόβεται το νερό, μπορούν να περιμένουν και να μην προσέλθουν τώρα να εξυπηρετηθούν στο κατάστημα.

Έως και 45 λεπτά η αναμονή

Η ουρά από νωρίς το πρωί της Τρίτης φτάνει μέχρι την πλατεία Ομονοίας.

Στις 10.30 περίμεναν να εξυπηρετηθούν πάνω από 30 άτομα και ο μέσος όρος αναμονής έφτανε τα 40 με 45 λεπτά, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Αιτία αυτών των καθυστερήσεων το γεγονός ότι οι πολίτες εξυπηρετούνται για λόγους υγιεινής από δύο υπαλλήλους, ενώ θερμομετρούνται όλοι όσοι εισέρχονται στην ΕΥΔΑΠ.

Σε γενικές γραμμές οι καταναλωτές τηρούν τις αποστάσεις, ωστόσο, δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. μετέβησαν στο σημείο και έκαναν κάποιες συστάσεις στους πολίτες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ