Τραγωδία στην Ιτέα: Νεκρός άνδρας μετά από πτώση σε φρεάτιο ασανσέρ
Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Ιτέα, όταν ένας εργάτης 62 ετών σκοτώθηκε πέφτοντας σε φρεάτιο ασανσέρ από τον τέταρτο όροφο ανεγειρόμενης πολυκατοικίας.
Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ έσπευσε και η Αστυνομία.
Παρουσία του επικεφαλής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Φωκίδας, Πυράρχου Αντώνη Μίχα, πυροσβέστες από την ΠΥ Ιτέας με επικεφαλής τον Διοικητή τους Αντιπύραρχο Ιωάννη Κολομπούρο έκαναν ότι ήταν δυνατό για να ανασύρουν γρήγορα τον άτυχο άνδρα, σύμφωνα με το lamiareport.gr.
Παραδόθηκε ζωντανός αλλά βαριά τραυματισμένος στο ασθενοφόρο, που περίμενε στο σημείο μαζί με γιατρό, ωστόσο στη διαδρομή για το νοσοκομείο εξέπνευσε.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα και ο άνθρωπος βρέθηκε στο κενό, διερευνώνται από το ΑΤ Ιτέας.
Πολιτική κρίση στο Κόσοβο - Την Κυριακή ανοίγουν οι κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές
17:50
Συνελήφθη 29χρονη στο «Ελ. Βενιζέλος» με πάνω από 24 κιλά ακατέργαστης κάνναβης στις αποσκευές της
17:36
Ιταλία: Εννέα συλλήψεις για χρηματοδότηση της Χαμάς μέσω ανθρωπιστικής βοήθειας
17:22
Ινδονησία: Αγνοείται τετραμελής οικογένεια από την Ισπανία μετά τη βύθιση τουριστικού πλοιαρίου (vid)
17:10