Άγρια δολοφονία στις φυλακές της Λάρισας
Άγρια δολοφονία κρατουμένου σημειώθηκε στις φυλακές της Λάρισας. Θύμα είναι ένας 31χρονος κρατούμενος και δράστης 23χρονος συγκρατούμενός του.
Από τις αρμόδιες Υπηρεσίες διενεργείται έρευνα σχετικά με περιστατικό.
Σύμφωνα με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στις 16:30 το μεσημέρι της Παρασκευής, ο δράστης, καταδικασμένος σε πολυετή ποινή κάθειρξης για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και υπόδικος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επιτέθηκε με αυτοσχέδιο μαχαίρι και κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα στον συγκρατούμενό του, καταδικασμένο σε πολυετή ποινή κάθειρξης για ηθική αυτουργία σε εισαγωγή, κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.
Άμεσα κλήθηκε το Ε.Κ.Α.Β., το οποίο κατέφτασε στο Κατάστημα Κράτησης και διαπίστωσε τον θάνατο του κρατουμένου.
Το αυτοσχέδιο μαχαίρι έχει κατασχεθεί.
Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει υποπέσει σε σωρεία πειθαρχικών παραπτωμάτων, όπως η άσκηση σωματικής βίας κατά συγκρατουμένου, η απείθεια σε εντολές του σωφρονιστικού προσωπικού, καθώς και η κατοχή κινητού τηλεφώνου και απαγορευμένων ειδών.
Μόνιμες προσλήψεις στο ΕΣΥ: Έως πότε είναι ανοιχτή η πλατφόρμα για την κάλυψη 1.696 θέσεων
01:00
Ποιοι είναι οι δικαιούχοι του προγράμματος ψηφιακή ενδυνάμωση για ηλικιωμένους και ΑμεΑ
00:30
Ντουμπάι: Βρετανός κατηγορείται για κυβερνοεγκλήματα - Κατέγραψε σε βίντεο επίθεση ιρανικού drone
23:59
ΠΟΙΑ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝ: Χωρίς ανταπόκριση το κάλεσμα Τραμπ για «διεθνή δράση» για τα Στενά του Ορμούζ
23:50