ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στο Λουτράκι: Σε εξέλιξη οι έρευνες στο σημείο - Το σενάριο του θησαυρού

Τραγωδία στο Λουτράκι: Σε εξέλιξη οι έρευνες στο σημείο - Το σενάριο του θησαυρού
CNN Greece

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασαν την ζωή τους οι τέσσερις άνδρες, ηλικίας 72, 49, 37 και 35 ετών, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί σήμερα τα ξημερώματα, σε βάθος πέντε μέτρων μέσα στην σπηλιά Καρμπουνάρι, στην περιοχή του Λουτρακίου.

Στο πλαίσιο των ερευνών, έχει ζητηθεί η διενέργεια νεκροψίας, νεκροτομής, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο των τεσσάρων ανδρών.

Παράλληλα, η αστυνομία ερευνά για ποιο λόγο είχαν πάει στο σημείο οι τέσσερις άνδρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι τέσσερις άνδρες είχαν μαζί τους μία γεννήτρια και διάφορα εργαλεία, ενώ οι Αρχές κινητοποιήθηκαν για την ανεύρεσή τους έπειτα από τηλεφώνημα που δέχθηκαν από άτομο του στενού περιβάλλοντος ενός εκ των θυμάτων.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οι πυροσβέστες που βρήκαν τις σορούς των τεσσάρων ανδρών, δεν διαπίστωσαν κάποια κατολίσθηση μέσα στην σπηλιά.

Το σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές

Το πιθανότερο σενάριο, που εξετάζουν οι Αρχές, είναι τα τέσσερα άτομα να έψαχναν για λίρες και ενδεχομένως βρήκαν τραγικό θάνατο στην προσπάθειά τους να πυροδοτήσουν κάποιον εκρηκτικό μηχανισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικού μέσου, οι τέσσερις άνδρες είχαν μαζί τους μία γεννήτρια και διάφορα εργαλεία, ενώ οι Αρχές κινητοποιήθηκαν για την ανεύρεσή τους έπειτα από τηλεφώνημα που δέχθηκαν από άτομο του στενού περιβάλλοντος ενός εκ των θυμάτων.

Μάλιστα, κάποιοι εξ αυτών φέρεται να βρέθηκαν νεκροί ενώ ακόμα κρατούσαν τα καλώδια στα χέρια τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ