Δράμα: Της είπαν ότι η κόρη της τραυματίστηκε σε τροχαίο και της άρπαξαν 5.000 ευρώ
Άγνωστοι εξαπάτησαν ηλικιωμένη σε χωριό της Δράμας και κατάφεραν να της αποσπάσουν 5.000 ευρώ, λέγοντας ψέματα ότι η κόρη της τραυματίστηκε σε τροχαίο και έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Ένας άνδρας της τηλεφώνησε και αφού είπε ότι είναι γιατρός την ενημέρωσε για το περιστατικό, ενώ στη συνέχεια μια γυναίκα που παρίστανε την κόρη της την παρακάλεσε να δώσει τα χρήματα.
Ύστερα από συνεννόηση η ηλικιωμένη άφησε σακούλα με 5.000 ευρώ σε κάδο απορριμμάτων από όπου τα παρέλαβε άγνωστος.
Η Αστυνομία γνωστοποίησε ότι ανάλογα κρούσματα εξαπάτησης παρατηρήθηκαν το τελευταίο διάστημα σε περιοχές της Ξάνθης και της Κομοτηνής και καλούν τους πολίτες να έχουν το νου τους και να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί όταν άγνωστοι προσπαθούν να τους αποσπάσουν χρήματα και να προσφεύγουν στις αστυνομικές Αρχές.
SPONSORED
Άνοιξε η πλατφόρμα για την εσωτερική κινητικότητα χειμερινού εξαμήνου στα ΑΕΙ
11:50
Διαπραγματεύσεις στο «παρά πέντε» για την εμπορική συμφωνία ΕΕ-ΗΠΑ: Τα «ψιλά γράμματα» και οι ρήτρες
11:49
Ο Slimane έρχεται στο Θέατρο Λυκαβηττού για μια ιστορική μουσική βραδιά - Την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου
11:43
Μήνυση Καρυστιανού και Αυγερινού σε Καραχάλιο για συκοφαντική δυσφήμιση
11:39