Σαντορίνη: Πρόσκρουση πλοίου στο λιμάνι
Στο λιμάνι του Αθηνιού στη Σαντορίνη προσέκρουσε ελαφρά, νωρίς σήμερα το πρωί, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «OLYMPUS» κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης.
Από την πρόσκρουση, η οποία σημειώθηκε στις 07:39, δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός, ενώ προκλήθηκαν εκδορές στην αριστερή πλευρά του πλοίου πάνω από την ίσαλο γραμμή.
Στο «OLYMPUS» - που εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιά, Μήλο, Θήρα Ρέθυμνο- επιβαίνουν 50 επιβάτες, έξι Ι.Χ., 13 φορτηγά και ένα δίκυκλο.
Το πλοίο αφού επιθεωρηθεί από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, αναμένεται να συνεχίσει το προγραμματισμένο δρομολόγιό του εντός της ημέρας.
ΕΛΛΑΔΑ
Μεγάλη επιχείρηση του ελληνικού FBI: Συνέλαβαν τους Τούρκους που πυροβόλησαν ομοεθνείς τους στη Νέα Μάκρη
12:27
ΕΛΛΑΔΑ
Περιφέρεια Αττικής: Παραδόθηκαν δύο παιδικές χαρές ύψους ενός εκατ. ευρώ στο Ίλιον
12:21
ΕΛΛΑΔΑ
Νεκρός εντοπίστηκε ο ηλικιωμένος ψαράς που αγνοούνταν στη Λίνδο της Ρόδου
12:17
CULTURE
Τζέρι Λιούις: Ο αντιφατικός σταρ, ο Βασιλιάς της Κωμωδίας στην Αμερική για πάνω από 40 χρόνια
12:12
ΕΛΛΑΔΑ