ΕΛΛΑΔΑ

Μετέφεραν νεκρό στις φυλακές Τρικάλων για να τον αποχαιρετήσει ο κρατούμενος πατέρας του

Μετέφεραν νεκρό στις φυλακές Τρικάλων για να τον αποχαιρετήσει ο κρατούμενος πατέρας του
ΙΝΤΙΜΕ

Ένας πατέρας που βρίσκεται στις φυλακές Τρικάλων ήθελε να αποχαιρετίσει τον γιό του που σκοτώθηκε στις φυλακές της Λάρισας, και έτσι τον μετέφεραν στο κέντρο κράτησης.

Ο γιος, ένας 31χρονος Βούλγαρος έπεσε νεκρός την προηγούμενη Παρασκευή από τα χέρια ενός 23χρονου συγκρατούμενο του, που φέρεται να του επιτέθηκε με αυτοσχέδιο μαχαίρι.

Ο πατέρας του που βρίσκεται κρατούμενος στις φυλακές της Μπαλκούρας και ζήτησε άδεια προκειμένου να αποχαιρετήσει το παιδί του, σύμφωνα με το tv10.gr.

Αφού ακολουθήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες, στο πλαίσιο της προάσπισης των ατομικών δικαιωμάτων των κρατουμένων, δόθηκε η απαιτούμενη άδεια.

Έτσι το μεσημέρι της Τρίτης η σορός του 31χρονου μεταφέρθηκε με νεκροφόρα από την Κομοτηνή στο Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων. Ο πατέρας μπόρεσε να ασπαστεί και να αποχαιρετήσει το παιδί του, πριν η σορός αναχωρήσει για την πατρίδα του.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά το παρελθόν, στις φυλακές Τρικάλων έχει τελεστεί γάμος, βάπτιση κρατουμένου αλλά και βάπτιση παιδιού κρατουμένου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ