ΕΛΛΑΔΑ

Κέρκυρα: Σοκαρισμένη η οικογένεια της 29χρονης - «Δεν είχε τίποτα»

Κέρκυρα: Σοκαρισμένη η οικογένεια της 29χρονης - «Δεν είχε τίποτα»
Φωτογραφία Αρχείου ΙΝΤΙΜΕ

Σοκαρισμένη είναι η οικογένεια της 29χρονης η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν το παιδί της στην Κέρκυρα.

Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, εντοπίστηκε, από άλλους συνοδούς ασθενών, όταν το έντονο κλάμα του παιδιού τούς ανησύχησε και έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει στο διπλανό δωμάτιο.

«Την είδε μια συνοδός άλλου παιδιού να πέφτει κάτω. Φώναξε τις νοσηλεύτριες φώναξε τους γιατρούς προσπάθησαν να την επαναφέρουν. Δυστυχώς, δεν μπορέσαμε και είμαστε λίγο σοκαρισμένοι. Ήταν τόσο γρήγορος ο θάνατος» , είπε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας.

Στενός φίλος της οικογένειας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού για το τι ακριβώς συνέβη.

«Δυο παιδάκια έχει, το ένα είναι 15-16 μηνών και το άλλο είναι 2 - 3 μηνών. Είναι δύσκολο» είπε στενός φίλος της οικογένειας ενώ σημείωσε ότι η κοπέλα δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας.

«Δεν είχε τίποτα, γι’ αυτό έχουμε σοκαριστεί», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών κάνουν λόγο για ανεύρισμα ή κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα. Απαντήσεις για την απίστευτη αυτή τραγωδία θα δώσει αύριο η ιατροδικαστική εξέταση.



Το χρονικό

Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή σε θάλαμο της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας. Συνόδευε το ανήλικο παιδί της που νοσηλευόταν με ουρολοίμωξη.

Εντοπίστηκε πεσμένη στο πάτωμα και αμέσως ενημερώθηκαν οι γιατροί του νοσοκομείου που κατέβαλαν κάθε υπεράνθρωπη προσπάθεια για την ανάνηψη της.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ιατροδικαστής του Νοσοκομείου Κέρκυρας, Χριστόφορος Τσαλικίδης, «αύριο αναμένεται να γίνει η ιατροδικαστική εξέταση», το πόρισμα της οποίας θα διαφωτίσει την υπόθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ