ΕΛΛΑΔΑ

Φάρσαλα: 62χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα από αμαξοστοιχία

Φάρσαλα: 62χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα από αμαξοστοιχία
EUROKINISSI / ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Τραγικό θάνατο βρήκε το απόγευμα της Τρίτης ένας 62χρονος άνδρας, ο οποίος διαμελίστηκε από τρένο κοντά στο Σταυρό Φαρσάλων.

Όπως αναφέρεται στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, λίγο πριν τις 20.00 το βράδυ, η αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα τραυμάτισε θανάσιμα τον 62χρονο στο 306ο χιλιόμετρο της συγκεκριμένης διαδρομής χωρίς ακόμα να έχει διευκρινιστεί πως και για πιο λόγο βρέθηκε πάνω στις γραμμές του τρένου.

Ο μηχανοδηγός δεν αντιλήφθηκε αμέσως ότι χτύπησε κάποιον και συνέχισε κανονικά το δρομολόγιό του. Αργότερα μηχανοδηγός από άλλη διερχόμενη αμαξοστοιχία παρατήρησε ότι πάνω στις γραμμές του τρένου υπήρχαν ρούχα και αίμα, οπότε ενημέρωσε τις Αρχές. Επί τόπου έφτασαν αστυνομικοί από το τμήμα Φαρσάλων και το ΕΚΑΒ και διαπίστωσαν ότι υπήρχε η σορός ενός διαμελισμένου άνδρα, τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν εν συνεχεία από την έρευνα που έγινε.

Επίσης, από την έρευνα προέκυψε ότι ο 62χρονος είχε παρασυρθεί από την αμαξοστοιχία που έκανε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα, την προαναφερόμενη ώρα, οπότε ειδοποιήθηκε ο οδηγός της αμαξοστοιχίας ο οποίος και παραδόθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης στο τμήμα Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ