ΕΛΛΑΔΑ

Καλλιθέα: Επίθεση με βιτριόλι δέχτηκε 34χρονη - Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας στο CNN Greece

Καλλιθέα: Επίθεση με βιτριόλι δέχτηκε 34χρονη - Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας στο CNN Greece
CNN Greece

Επίθεση με βιτριόλι δέχτηκε μια 34χρονη στην Καλλιθέα το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε στις 9:30 το πρωί σε κτήριο στην οδό Θησέως -έναν κεντρικό δρόμο με αρκετή κίνηση- στον χώρο εργασίας της 34χρονης.

Στο σημείο έφτασε περιπολικό της Αστυνομίας και ασθενοφόρο που μετέφερε την άτυχη γυναίκα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στο Φάληρο, όπου και νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και στο σώμα. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα έχασε το ένα της μάτι.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως πίσω από την επίθεση κρύβεται μια άλλη γυναίκα, η οποία πλησίασε την 34χρονη φορώντας μάσκα, της πέταξε το βιτριόλι στο πρόσωπο και στη συνέχεια, τράπηκε σε φυγή.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, η δράστης περίμενε στην είσοδο του κτηρίου ασφαλιστικής εταιρείας -όπου εργάζεται η 34χρονη- έξω από το ασανσέρ.

Πίσω από την επίθεση ενδεχομένως να κρύβεται προσωπική διαφορά ή ερωτική αντιζηλία, ωστόσο για την ώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί το κίνητρο της επίθεσης.

Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας στο CNN Greece

Αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος έχει κατάστημα δίπλα από το φαρμακείο και μίλησε στο CNN Greece, είδε την κοπέλα γυμνή και τυλιγμένη με μια ποδιά από κουρείο, μόνο με το εσώρουχό της. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ίδιος, του έκανε εντύπωση που μάλλον από το σοκ δεν φώναζε.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Αστυνομίας προκειμένου να εντοπιστεί η δράστης, ενώ ελέγχονται τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας στα παρακείμενα κτήρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ