ΕΛΛΑΔΑ

Ιβάν Σαββίδης σε OPEN και EΘΝΟΣ: Είμαι δίπλα σας, να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για το επόμενο διάστημα

Ιβάν Σαββίδης σε OPEN και EΘΝΟΣ: Είμαι δίπλα σας, να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για το επόμενο διάστημα
INTIME NEWS / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ

Το πρωί της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε τηλεδίασκεψη του Ιβάν Σαββίδη με το top management του τηλεοπτικού σταθμού Οpen καθώς και του Έθνους.

O Ιβάν Σαββίδης, συζήτησε εκτενώς με τους επικεφαλής τη σημερινή συγκυρία για τα media, ζητώντας να κινηθούν δυναμικά οι διοικητικές ομάδες για το σχεδιασμό του επόμενου διαστήματος. Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως βρίσκεται πάντα δίπλα τους, στηρίζοντας την ανάπτυξη του media group.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κανάλι θα επενδύσει τόσο στην ενημέρωση όσο και στην ψυχαγωγία, με νέα προγράμματα, αλλά και μεταγραφές που θα ενισχύσουν σημαντικά το περιεχόμενό του.

Έμφαση θα δοθεί στην ενδυνάμωση του prime time, καθώς το OPEN σε μόλις ενάμιση χρόνο έχει καταφέρει να βρίσκεται στη δεύτερη θέση στους πίνακες τηλεθέασης, όσον αφορά στο δυναμικό κοινό 18-54 στην πρωινή ζώνη 05:30-13:00.

Σε ό,τι αφορά στο ΕΘΝΟΣ και το ethnos.gr, η σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα φέρνει νέες αποφάσεις σχετικά με τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας. Προβλέπεται ακόμα πιο έντονη ενίσχυση της ύλης του Κυριακάτικου φύλλου, στο οποίο ήδη εντάχθηκε το διεθνές περιοδικό επιστήμης και τεχνολογίας How it Works, δίνοντας παράλληλα ιδιαίτερη έμφαση στην ιστοσελίδα της εφημερίδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ