ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Στο κινητό της 34χρονης αναζητά απαντήσεις η ΕΛ.ΑΣ.

Επίθεση με βιτριόλι: Στο κινητό της 34χρονης αναζητά απαντήσεις η ΕΛ.ΑΣ.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση της επίθεσης με καυστικό υγρό σε 34χρονη στην Καλλιθέα έχουν προσανατολίσει τις έρευνες τους στο κινητό τηλέφωνο της γυναίκας.

Το ενδεχόμενο να δώσει κατάθεση και να περιγράψει τα όσα έγιναν λίγο πριν την επίθεση αλλά και το ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτή φαίνεται να είναι πολύ δύσκολο σε αυτή τη φάση, καθώς η 34χρονη είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση ενώ οι γιατροί δίνουν μάχη για να σώσουν την όραση της.

Μέσα από το κινητό της θα προσπαθήσουν να διαπιστώσουν αν είχε δεχθεί απειλητικά μηνύματα αλλά και αν έχει διαφορές με άτομα από τον περίγυρό της.

Επίσης, θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν τις επαφές με τις οποίες είχε πιο συχνά επικοινωνία μήπως και καταφέρουν μέσα από αυτά τα πρόσωπα να συμπληρώσουν το παζλ των ατόμων θα ήθελαν να της κάνουν κακό.

Σε αυτή τη φάση της έρευνας είναι πολύ σημαντικό να εντοπίσουν φίλους ή συναδέλφους με τους οποίους να ήταν πολύ κοντά η γυναίκα και που ίσως να γνωρίζουν ποιος μπορεί να ήθελε να της κάνει κακό.

Καλλιθέα: Βίντεο - ντοκουμέντα από την επίθεση με βιτριόλι

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, η επίθεση έγινε από γυναίκα που φορούσε μάσκα για να μην φαίνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Η « μασκοφόρος» περίμενε την 34χρονη έξω από στην εργασία της στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα.

Η άγνωστη δράστης, αφού της έριξε μεγάλη ποσότητα βιτριόλι, εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι συνάδελφοι της νεαρής γυναίκας τη μετάφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο και η κατάσταση της χαρακτηρίστηκε από την πρώτη στιγμή αρκετά σοβαρή.

Οι Αρχές εξετάζουν και τα βίντεο από τις κάμερες της περιοχής, μήπως και έχουν καταγραφεί οι κινήσεις της γυναίκας με τη μάσκα.

Όπως φαίνεται σε βίντεο από την περιοχή, η 34χρονη έφτασε στη δουλειά τις στις 9:00πμ το πρωί και πάρκαρε το αυτοκίνητό της.

Λίγο αργότερα, η άτυχη κοπέλα φαίνεται να περπατάει με αργά και σταθερά βήματα προς την πολυκατοικία όπου δέχτηκε την επίθεση.

Μέσα στην πολυκατοικία, μπροστά από την πόρτα του ασανσέρ, την περίμενε μια άλλη κοπέλα που φορούσε χειρουργική μάσκα και κρατούσε το καυστικό υγρό που της έριξε στο πρόσωπο και το σώμα.

Μόλις μερικά λεπτά αργότερα, όπως φαίνεται από βίντεο φαρμακείου που βρίσκεται στην περιοχή, άνθρωποι αρχίζουν να τρέχουν για να βοηθήσουν την κοπέλα και να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ