Κερατσίνι: Εξαφανίστηκε 43χρονος
Εξαφανίστηκε 43χρονος από το Κερατσίνι την Πέμπτη.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενηλίκου κατόπιν αιτήματος συγγενικού προσώπου, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»:
«Στις 21/05/2020, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Κερατσινίου, Αβραμίδης Κωνσταντίνος, 43 ετών. Το "Χαμόγελο του Παιδιού" προχώρησε σήμερα στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος συγγενικού προσώπου, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.
Ο Κωνσταντίνος Αβραμίδης έχει ύψος 1.72 μ., με φυσιολογικό βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με "Το Χαμόγελο του Παιδιού" όλο το 24ωρο, στην "Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις" καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (03 Οκτωβρίου)
06:30
Δακτύλιος: Πώς θα βγάλετε την κάρτα εισόδου - Αντίστροφη μέτρηση για το σήμα του 2026
06:00
Εντός του Οκτωβρίου η προκαταβολή 50% για το «Ανακαινίζω» – Έρχεται το «Σπίτι μου 3»
05:00
Περισσότερες από 20.000 προσλήψεις στο Δημόσιο το 2027 - Αναλυτικά οι τομείς
04:00